Mr. J.W. (Joost) Vedder studeerde af aan de Universiteit Leiden, waar hij de master Straf- en strafprocesrecht volgde. Zijn masterscriptie, onderzoek naar een omstreden undercovermethode van de politie, is als boek uitgegeven. Daarvoor heeft hij de master Jeugdrecht aan diezelfde universiteit succesvol afgerond.

Gedurende zijn studie werkte hij bij de Kinderrechtswinkel in Leiden. Daarnaast heeft hij stage gelopen op de rechtbank in Rotterdam bij het kabinet van de rechter-commissaris, waar hij tevens als griffier werkzaam is geweest. Mr. Vedder weet hierdoor als geen ander hoe rechters handelen, wat dient als groot voordeel in de dagelijkse praktijk.

Mr. Vedder is direct na zijn studie verbonden aan ons kantoor. Zijn praktijk legt zich toe op geweldszaken, grote drugszaken en andere vormen van criminaliteit. Mr. Vedder heeft onder meer opgetreden in de beladen Mallorca-zaak, in een kort geding tegen de Staat en tevens in diverse grote drugszaken.

Mr. Vedder heeft zich daarnaast gespecialiseerd in PGP-zaken en behandelt veel zaken waarin gebruik wordt gemaakt van Encrochat en Sky ECC-berichten. Mr. Vedder is doortastend, vastberaden en betrokken. Uw belangen staan bij hem op de allereerste plaats.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Vedder heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Vedder verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.