Strafrechtadvocaat - mw mr e.a Blok Mr E.A. Blok Partner

Mw. mr. E.A. (Esther) Blok is in 2005 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichtingen Strafrecht en Staats- en Bestuursrecht. Zij is sinds 2005 aan het kantoor verbonden en in 2006 beëdigd als advocaat te Rotterdam.

Mr. Blok voert een algemeen strafrechtelijke praktijk waarin zij veel zaken behandelt op het gebied van geweld, de Opiumwet en de Wegenverkeerswet. Voorts behandelt zij zaken op het gebied van het economisch strafrecht, het detentierecht en voert zij procedures bij de Hoge Raad.

Mr. Blok treedt regelmatig op in megazaken waaronder het Acroniem-onderzoek, het Batman-onderzoek, het Twist-onderzoek en het Romeo-onderzoek.

Mr. Blok heeft in 2010 de Specialisatieopleiding Jeugdrechtadvocaat afgerond en is lid van de VJAR (Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam) en de VNJA (Vereniging van Nederlandse Jeugdrechtadvocaten). Daarnaast heeft Mr. Blok in 2012 de Specialisatie Opleiding Strafrecht afgerond en is zij lid van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten). Voorts heeft zij zich gespecialiseerd in het voeren van cassatieprocedures bij de Hoge Raad en is in 2014 toegetreden tot de VCAS (Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken).

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Menu