Vacatures & stages

Vacature student-stagiaire

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is als jong en dynamisch kantoor altijd op zoek naar enthousiaste, proactieve en gemotiveerde student-stagiaires.

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is tevens een erkend leerbedrijf. Door deze erkenning van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is Le Cocq Blok Šandrk Advocaten bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het mbo.

Je ondersteunt als student-stagiaire zowel het secretariaat als de advocaten. Je krijgt bij ons de mogelijkheid mee te gaan met de advocaten naar verschillende rechtbanken en gerechtshoven, penitentiaire inrichtingen en politiebureaus. Aan het eind van je stage heb je een volledig beeld van de strafpraktijk.

Ben jij in de laatste fase van je studie Rechtsgeleerdheid, HBO-Rechten (of vergelijkbaar) en op zoek naar een interessante en leuke stage?
Je kunt je sollicitatie voorzien van CV (bij voorkeur met foto), begeleidende motivatiebrief en cijferlijst e-mailen naar:
blok@lecocq-advocaten.nl t.a.v. Mw. mr. E.A. Blok.

Vacature (gevorderd) advocaat-stagiaire/advocaat-medewerker

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten heeft momenteel een openstaande vacature voor een advocaat binnen de strafpraktijk. Bij voorkeur met affiniteit voor jeugd(straf)recht en/of slachtofferzaken.

Ben jij enthousiast, flexibel, gedreven en een goede jurist, dan kun je je open sollicitatie voorzien van CV (bij voorkeur met foto), begeleidende motivatiebrief en cijferlijst e-mailen naar:
blok@lecocq-advocaten.nl t.a.v. Mw. mr. E.A. Blok.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Le Cocq Blok Šandrk Advocaten? Volg ons op Linkedin

Vacature student-stagiair(e) WO

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten zoekt een gemotiveerde en enthousiaste (master) student voor een periode van (minimaal) 3 maanden. Wij bieden een exclusief inkijkje in de commune strafpraktijk.

Je loopt mee binnen ons kantoor waar alle soorten strafzaken, groot en klein, de revue passeren. Je beoordeelt dossiers, bereidt pleitnotities voor, schuift aan bij gesprekken met cliënten en als het even kan (COVID-19) ga je mee op bezoek bij rechtbanken, politiebureaus en gevangenissen.

Wie zoeken wij?

Ben jij een (aankomend) master student, ambitieus en enthousiast? Kun je goed zelfstandig, maar ook werken in teamverband? Houd je van uitdagingen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw K. Tieland op 010 – 476 00 00. Sollicitaties, voorzien van een motivatiebrief en Curriculum Vitae, kunnen worden verstuurd naar: sollicitaties@lecocq-advocaten.nl