Vacatures & stages

Vacature student-stagiaire

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is als jong en dynamisch kantoor altijd op zoek naar enthousiaste, proactieve en gemotiveerde student-stagiaires.

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is tevens een erkend leerbedrijf. Door deze erkenning van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is Le Cocq Blok Šandrk Advocaten bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het mbo.

Je ondersteunt als student-stagiaire zowel het secretariaat als de advocaten. Je krijgt bij ons de mogelijkheid mee te gaan met de advocaten naar verschillende rechtbanken en gerechtshoven, penitentiaire inrichtingen en politiebureaus. Aan het eind van je stage heb je een volledig beeld van de strafpraktijk.

Ben jij in de laatste fase van je studie Rechtsgeleerdheid, HBO-Rechten (of vergelijkbaar) en op zoek naar een interessante en leuke stage?
Je kunt je sollicitatie voorzien van CV (bij voorkeur met foto), begeleidende motivatiebrief en cijferlijst e-mailen naar:
blok@lecocq-advocaten.nl t.a.v. Mw. mr. E.A. Blok.

Vacature advocaat(-stagiaire)

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten heeft momenteel geen openstaande vacatures voor een advocaat binnen de strafpraktijk, maar is altijd op zoek naar talent.

Ben jij enthousiast, flexibel, gedreven en een goede jurist, dan kun je je open sollicitatie voorzien van CV (bij voorkeur met foto), begeleidende motivatiebrief en cijferlijst e-mailen naar:
blok@lecocq-advocaten.nl t.a.v. Mw. mr. E.A. Blok.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij Le Cocq Blok Šandrk Advocaten? Volg ons op Linkedin

Menu