Mw. Mr. T. (Tina) Šandrk is in 2005 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting Goederenrecht. Zij is geruime tijd werkzaam geweest bij een middelgroot kantoor waar zij sinds 2010 uitsluitend een strafrechtelijke praktijk heeft gevoerd.

Sinds 2019 is mr. Šandrk verbonden aan het kantoor Le Cocq Blok Šandrk. Zij voert een algemeen strafrechtelijke praktijk waarin sterk de nadruk ligt op zedenzaken, geweldsdelicten, witwassen, valsheid in geschrifte en oplichting. Voorts behandelt zij zaken op het gebied van het jeugdstrafrecht, het economisch strafrecht en het bestuursstrafrecht.

Mr. Šandrk heeft in 2014 de Specialisatie Opleiding Strafrecht afgerond en in 2017 de Specialisatieopleiding jeugdrecht. Mr. Šandrk heeft o.a. gewerkt aan het Bavinck-onderzoek (poging moord/doodslag en verkrachting), het Manezee-onderzoek (de Rotterdamse martelzaak), het Dopa-onderzoek (grootschalige handel in anabolen en amfetamine) en het Irtok-onderzoek (grootschalige faillissementsfraude). Daarbij is is mr. Šandrk in 2023 toegetreden tot de Raad van de Orde in het arrondissement Rotterdam.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Šandrk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Šandrk verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Strafrechtadvocatenkantoor in Rotterdam - Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.