Mr. T. Sandrk Partner

Mw. Mr. T. (Tina) Šandrk is in 2005 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting Goederenrecht. Zij is geruime tijd werkzaam geweest bij een middelgroot kantoor waar zij sinds 2010 uitsluitend een strafrechtelijke praktijk heeft gevoerd.

Sinds 2019 is mr. Šandrk verbonden aan het kantoor Le Cocq Jongsma Blok. Zij voert een algemeen strafrechtelijke praktijk waarin sterk de nadruk ligt op zedenzaken, geweldsdelicten, witwassen, valsheid in geschrifte en oplichting. Voorts behandelt zij zaken op het gebied van het jeugdstrafrecht, het economisch strafrecht en het bestuursstrafrecht.

Mr. Šandrk heeft in 2014 de Specialisatie Opleiding Strafrecht afgerond en in 2017 de Specialisatieopleiding jeugdrecht. Mr. Šandrk heeft o.a. gewerkt aan het Bavinck onderzoek (poging moord/doodslag en verkrachting), het Manezee onderzoek (de Rotterdamse martelzaak), het Dopa onderzoek (grootschalige handel in anabolen en amfetamine) en het Irtok onderzoek (grootschalige faillissementsfraude).

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Menu