Het kantoor

Over Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Het kantoor is in 2001 opgericht door naamgever mr. Jean-Louis le Cocq d’Armandville en al jarenlang een begrip in Rotterdam en omstreken. Het was lange tijd gevestigd aan de Mathenesserlaan te Rotterdam. In november 2017 is het kantoor verhuisd naar een monumentaal pand aan de Westerstraat te Rotterdam; centraal gelegen in het prachtige Scheepvaartkwartier en op loopafstand van de rechtbank Rotterdam.

De acht gespecialiseerde strafrechtadvocaten werkzaam bij Le Cocq Blok Šandrk Advocaten treden op voor rechtspersonen en hun bestuurders, alsmede voor particulieren indien zij in aanraking komen met de politie, FIOD of één van de vele andere opsporingsdiensten.

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is een full service strafrechtkantoor en levert rechtsbijstand in alle fases van het strafproces. Le Cocq Blok Šandrk Advocaten adviseert pro actief hoe vervolging te voorkomen en/of welke proceshouding in te nemen bij vervolging. Wij staan cliënten bij in procedures bij alle rechtbanken en gerechtshoven in Nederland. Strafrechtelijke cassatieprocedures voor de Hoge Raad der Nederlanden worden eveneens door gespecialiseerde advocaten van ons kantoor gevoerd. Tijdens de executiefase kunnen wij u helpen met procedures betreffende het detentierecht, detentiefasering of voorwaardelijke invrijheidsstelling.

Onze advocaten kunnen u daarnaast bijstaan in allerlei procedures die samenhangen met het strafrecht. Wordt bijvoorbeeld uw Verklaring Omtrent het Gedrag afgewezen, uw bedrijfspand of woning gesloten op grond van artikel 13b Opiumwet, beslag gelegd op uw eigendommen of uw bankrekening of aan u een bestuurlijke boete opgelegd? Ook dan kunt u bij ons terecht en staan wij voor u klaar.

Indien u vragen heeft of u wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten staat haar cliënten bij op basis van een uurtarief. Afhankelijk van de aard, ernst en omvang van de strafzaak wordt eveneens rechtskundige bijstand verleend op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.