Mr. J.P.R. (Jeroen) Broers is in 1997 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichting Strafrecht. Hij is al in 1998 beëdigd als advocaat en volgde zijn advocaatstage bij een kantoor in Utrecht.

Na zijn stage keerde mr. Broers terug naar Rotterdam om zich aldaar bij een tweetal kantoren verder te verdiepen in het strafrecht. In juni 2014 maakte hij de overstap naar ons kantoor.

Mr. Broers voert een algemeen strafrechtelijke praktijk waarin sterk de nadruk ligt op zaken aangaande georganiseerde criminaliteit (Opiumwet), geweldsdelicten, waaronder levensdelicten, ontneming van wederrechtelijk verkregen voordeel, zeden en het economisch strafrecht.

Mr. Broers trad en treedt op in veel megazaken waaronder het Dagger-onderzoek (grootschalige import verdovende middelen), het Acroniem-onderzoek (Hells Angels-zaak), het Athena-onderzoek (liquidatie), het Ristervoorde-onderzoek (dubbele moord), de zaak Oosterzee (vrijspraak na een cold case moordonderzoek) en het Rhijnauwen onderzoek (vrijspraak dubbele liquidatie Beverwaard).

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Broers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Broers verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.