Mw. mr. G. (Gabriëlle) Vermaak is in 2021 strafrechtelijk afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens de Master Strafrecht heeft zij zich gespecialiseerd in de samenwerking tussen Europese lidstaten gedurende het strafproces. Voor haar Masterscriptie heeft zij onderzoek gedaan naar de Nederlandse levenslange gevangenisstraf in combinatie met artikel 3 EVRM – het verbod van foltering.

Gedurende haar studie heeft zij bij de Rechtswinkel in Nieuwegein gewerkt. Ook heeft zij deelgenomen aan verschillende pleitwedstrijden en heeft zij een half jaar lang aan de Universiteit van Oslo gestudeerd waar zij meerdere (extracurriculaire) strafrechtelijke vakken heeft gevolgd.

Mr. Vermaak is direct na haar studie verbonden aan het kantoor. Hier heeft zij de nodige ervaring kunnen opdoen als juridisch medewerkster, waarna zij is beëdigd tot advocaat. Zij voert een algemene strafrechtelijke praktijk, waarbij zij zich specifiek toelegt op zeden-, gewelds– en witwaszaken. Daarnaast behandelt zij ook zaken met betrekking tot de Opium- en de Wegenverkeerswet en heeft ze een vrijspraak gerealiseerd in een grote oplichtingszaak.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Vermaak heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Vermaak verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.