Slachtoffer van schietpartij in Emmeloord is een 31-jarige man

Een 31-jarige man is dinsdag gewond geraakt bij een schietpartij in Emmeloord. Politiewoordvoerder Joost Lanshage bevestigt dat het eerder gemelde ‘incident’ inderdaad een schietincident betreft. Dat gebeurde aan de Bunschotenlaan en niet aan de Baronielaan, zoals in eerste instantie werd gesuggereerd.

Wat er wel aan de Baronielaan is gebeurd, blijft onduidelijk. Lanshage wil daar ‘in het kader van het onderzoek’ verder niet op ingaan. Net zo min wil hij iets kwijt over andere betrokkenen, de sfeer waarin het heeft plaatsgevonden, verdere personalia en eventuele aanhoudingen.

Gewonde man in ziekenhuis

Via Twitter liet de politie Flevoland gisteren weten dat er een man was binnengekomen bij het ziekenhuis aan de Urkerweg die mogelijk gewond was geraakt bij een schietincident. De inzet van de politie bij het ziekenhuis wordt door Lanshage bevestigd noch ontkend. ,,Bij het ziekenhuis zijn altijd wel hulpdiensten aanwezig.”

 

Grijze Audi

Ook over een grijze Audi worden geen mededelingen gedaan. Toch wordt dit merk en deze kleur auto genoemd in een Burgernetmelding over ‘een incident bij de Baronielaan’. Ook is op beeld te zien dat agenten deze auto, die fout geparkeerd staat bij het ziekenhuis,  onderzoeken.

Bron: De Stentor