Man doodgeschoten in Rotterdam

 In Rotterdam is vrijdagochtend rond 7.00 uur een 30-jarige Rotterdammer doodgeschoten. Een politiewoordvoerder zegt dat ogenschijnlijk sprake is van een liquidatie op straat. “Gelukkig konden we door een snelle interventie twee verdachten aanhouden.”

Het incident vond plaats op de Bramentuin in Rotterdam-Zuid, voor de woning van het slachtoffer. Reanimatie mocht niet meer baten, de man is bezweken aan zijn verwondingen. Het onderzoek naar de schietpartij is in volle gang. De politie heeft kort na het schietincident twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 21-jarige man uit Dordrecht en een 20-jarige man uit Capelle aan den IJssel, meldt de politie.

Verdachten crashen met vluchtauto

De verdachten zijn na de schietpartij in een auto op de vlucht geslagen. Bij een politieachtervolging zijn de mannen met hun auto gecrasht op de Dordtsestraatweg. De auto knalde tegen een andere auto. De twee probeerden te voet verder te vluchten, maar konden na een waarschuwingsschot van de politie worden gearresteerd. Het is nog niet duidelijk wat de aanleiding is geweest voor de schietpartij.

Bron: Telegraaf

 

Menu