Beschoten man slaat ruit restaurant in om zich te verstoppen na drugsruzie

Een 44-jarige Rotterdammer heeft afgelopen nacht de ruit van een restaurant aan het Dolf Henkesplein op Katendrecht ingeslagen, in een poging zich daar te verstoppen voor zijn belagers. De man was in zijn been geschoten na een drugsruzie met twee andere Rotterdammers. De mannen van 32 en 27 jaar zijn aangehouden.

De 44-jarige man zou een paar uur voor het incident drugs hebben gekocht, die volgens hem niet goed waren. Hij ging daarop terug naar de dealers en eiste zijn geld terug. Toen de dealer het geld niet wilde geven, sloeg hij de autoruit van de mannen kapot. Daarna werd hij beschoten.

De beschoten en gewonde man klom het restaurant binnen en belde rond 3.30 uur ’s nachts naar de politie om te melden dat hij had ingebroken. De vernielde auto van de vermeende dealers is in beslag genomen. Er is geen vuurwapen aangetroffen.

De politie laat desgevraagd weten dat de 44-jarige man niet is aangehouden: ,,Hij heeft zelf gemeld dat hij daar zat.’’ Wat voor consequenties het verder voor de man heeft, is nog niet bekend.

Bron: https://www.ad.nl/rotterdam/beschoten-man-44-slaat-ruit-restaurant-in-om-zich-te-verstoppen-na-drugsruzie~a2c8b8c7/

 

Menu