Mw. mr. L. van der Schee is sinds 2022 verbonden aan ons kantoor. Zij heeft in het strafrecht de nodige ervaring opgedaan door eerst als student-stagiaire en daarna als juridisch medewerker ons kantoor te ondersteunen in diverse strafzaken. Direct na het behalen van haar master Straf- en strafprocesrecht is mr. Van der Schee beëdigd als advocaat.

Gedurende haar studie aan de Universiteit Leiden heeft zij onderzoek gedaan naar de sanctionering van vormverzuimen. Daarnaast heeft mr. van der Schee ruime kennis opgedaan over de omzetting van de PIJmaatregel in een TBS-maatregel, nu zij op dit onderwerp is afgestudeerd.

Mw. mr. Van der Schee staat cliënten bij in alle soorten strafzaken. Naast het strafrecht staat mr. Van der Schee ook cliënten bij in bestuursrechtelijke VOG-procedures waarin zij op komt tegen (voorgenomen) negatieve beslissingen op een VOG-aanvraag.

Mw. mr. L. van der Schee is een betrokken en toegankelijke advocaat met passie voor het strafrecht. Ze hecht veel waarde aan duidelijke en eerlijke communicatie, zodat cliënten weten wat ze kunnen verwachten. Samen met u streeft ze naar het beste resultaat in uw zaak.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mw. mr. L. van der Schee heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. L. van der Schee verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.