Mr. L.L. (Luc) Maassen is in 2020 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Daar heeft hij de masters ondernemingsrecht en strafrecht succesvol afgerond, waarna hij bij een gerenommeerd strafrechtkantoor ervaring heeft opgedaan als juridisch medewerker.

Voorts is hij als gerechtsjurist ruim 2.5 jaar verbonden geweest aan de rechtbank Den Haag. Vanuit die functie heeft hij rechters ondersteund in veel verschillende soorten strafzaken, waaronder omvangrijke zaken bij de meervoudige strafkamer. De kennis en ervaring die hij daar heeft opgedaan, komt hem goed van pas bij het bijstaan van zijn cliënten.

Na zijn tijd bij de rechtbank heeft mr. Maassen zich als advocaat verboden aan ons kantoor. Hij verleent rechtsbijstand in zowel commune als economische strafzaken. Mr. Maassen gaat secuur te werk en hij deinst niet terug voor omvangrijke en gecompliceerde dossiers.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Maassen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Maassen verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.