Mr. J. (Job) Vermaat studeerde in 2018 cum laude af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij het Double Degree Programme Toga aan de Maas volgde. In die hoedanigheid rondde hij zowel de Togamaster als de master strafrecht af.

Gedurende zijn studie werkte hij onder andere voor de vaksectie strafrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij liep daarnaast stage bij een gerenommeerd Rotterdams strafrechtkantoor. Na het afronden van zijn studie heeft hij gedurende enige tijd gewerkt als secretaris bij het openbaar ministerie.

In augustus 2019 is mr. Vermaat beëdigd als advocaat, en sindsdien is hij verbonden aan ons kantoor. Mr. Vermaat voert een algemene strafrechtpraktijk.

Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten

Mr. Vermaat heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Strafrecht

Op grond van deze registratie is mr. Vermaat verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Contactgegevens

Strafrechtadvocatenkantoor in Rotterdam - Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.