Mr C.M.P. Jongsma Partner

Mr. C.M.P. (Casper) Jongsma is in 1997 afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam met als afstudeerrichtingen Strafrecht en Bedrijfsrecht en beëdigd als advocaat te Rotterdam in 1998. Hij is sinds 1998 verbonden aan het kantoor.

Mr. Jongsma behandelt deels strafzaken aangaande georganiseerde criminaliteit (Opiumwet) en geweldsdelicten waaronder levensdelicten en deels strafzaken aangaande het economisch strafrecht.

Mr. Jongsma behandelt nagenoeg uitsluitend grote- en mega strafzaken en treedt c.q. heeft als raadsman onder meer opgetreden in het Dagger-onderzoek (grootschalige import verdovende middelen), het Fuut-onderzoek (Nederlands grootste verdovende middelenonderzoek ooit), het Twist-onderzoek (moordzaak), de Clickfonds-zaak (beursfraude), het Auriga-onderzoek (grootschalige import van verdovende middelen), het Andes-onderzoek (zeer grote milieuzaak), de Pelican-zaak (aanvaring tussen twee containerschepen op de Westerschelde) en diverse grote fraudezaken waaronder BTW carrousels.

Mr. Jongsma heeft in 2006 de Specialisatie Opleiding Strafrecht afgerond en is lid van de NVSA (Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten).

Contactgegevens

Wilt u meer weten?

Kom langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Menu